2012-ethiopia-bogaerts-vei-02.jpg

Water for Life

Eén miljard mensen ter wereld hebben géén schoon water
Vitens doet daar wat aan – samen met haar klanten!


Wist u dat ruim één miljard mensen op aarde geen toegang hebben tot veilig drinkwater en goede sanitatie? Veel van hen – voornamelijk kinderen – sterven aan de gevolgen van vervuild water en slechte hygiëne. 

Vitens brengt haar kennis en kunde op het gebied van water naar de landen waar water en wc’s niet vanzelfsprekend zijn. Onze klanten helpen mee door middel van het klantenfonds Water for Life.

Waterfactuur, organiseer een actie of eenmalige gift
Via hun waterfactuur doneren zij geld aan Water for Life. Ook niet-klanten kunnen meedoen: zij doen een eenmalige gift of organiseren een actie. Het geld dat dit alles oplevert, wordt ingezet bij waterprojecten die Water for Life opzet in Afrikaanse en Aziatische landen. Waterdeskundigen van Vitens zorgen voor nieuwe tappunten, breiden het leidingennet uit en bouwen toiletten.

Dat alles doen we onder de vlag van Vitens Evides International. Een slimme constructie, want daardoor maakt Water for Life geen extra kosten. Elke euro van hier wordt besteed aan projecten daar. 

Kijk hier voor meer informatie over Water for Life en onze projecten.

Water for Life is ook te vinden op Facebook en Twitter. Wie altijd op de hoogte wil blijven van onze activiteiten, meldt zich aan voor de digitale nieuwsbrief op waterforlife.nl

DSC_1485.jpg

 

 

 

 

 

vitens_fbanner_waterforlife_200x200.gif