Afbeeldingen bekijken

 

Traineeship

Vanaf 1 september 2015 gaat het Vitens Traineeship weer van start met 4 nieuwe talenten.
 
Wat ga je doen?
Vitens leidt trainees in twee jaar op voor een technisch specialistische of leidinggevende functie. Tijdens deze periode krijg je de verantwoordelijkheid voor 4 of 5 opdrachten binnen verschillende afdelingen. Eén van de opdrachten kun je in het buitenland doen. Daarnaast doe je opdrachten met de andere trainees. Zo organiseerden vorig jaar onze trainees Sander, Sophia, Arno en Niels van A tot Z de deelname aan de Aquatech, de grootse watervakbeurs ter wereld met 20.000 bezoekers uit meer dan 70 landen!
 
Het Vitens Traineeship is gericht op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken, training, coaching en intervisie met andere trainees. Tijdens de twee jaar krijg je een eigen coach die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. 
 
Wie ben jij?
Het Vitens traineeship is voor technische HBO-ers of WO-ers met maximaal twee jaar werkervaring. Je hebt een brede oriëntatie, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent communicatief sterk. Als Vitens-trainee kom je namelijk met de hele organisatie in aanraking en werk je met veel verschillende mensen samen.
 
Wie zijn wij?
Met 1400 medewerkers zijn wij dag en nacht verantwoordelijk voor het leveren van schoon, veilig en lekker drinkwater aan 5,4 miljoen klanten in de provincies Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.
 
Als grootste drinkwaterproducent van Nederland voelen wij de verantwoordelijkheid een voortrekkersrol te nemen op het vlak van innovatie en maatschappij. De wereld verandert in rap tempo en Vitens verandert mee. Dat vraagt om flexibele, kritische en enthousiaste collega’s, die meegroeien, openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en deze ook in gang zetten. Ons hoofdkantoor staat in Zwolle en we hebben kantoren in Arnhem, Leeuwarden en Utrecht.
 
Enthousiast?
Vanaf maart 2015 gaat de sollicitatieperiode van start en wordt er meer informatie gegeven over de inhoud en selectieprocedure van het traineeship.
Als je vragen hebt, neem dan contact op met Evelyne Rood (Coördinator Traineeship) via 06-51152878 of via Evelyne.Rood@Vitens.nl
Ervaringen
Klik op onderstaande kaart om te lezen over de ervaringen van onze trainees.
 

 
 

 Direct naar:

 
 

 Meer:

 

Directievoorzitter Lieve Declercq over het traineeship:

lievedeclercq2.jpgVan onze trainees verwacht ik dat ze meer dan gemiddeld bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Door hun frisse blik en onafhankelijke kritische geest -besluitvaardig, transparant en creatief- laten ze vonken van inspiratie achter. Hierdoor brengen de projecten die ze realiseren, Vitens daadwerkelijk dichter bij de klant en dragen ze concreet bij aan duurzaamheid, innovatie en continu verbeteren.