Het Vitens Traineeship: dagelijks aan de slag met leuke uitdagingen!

Traineeship 2016
Als trainee ontwikkel je je in twee jaar tijd tot specialist, adviseur of teammanager binnen Vitens. Je krijgt de verantwoordelijkheid over technische, adviesmatige of leidinggevende opdrachten.
 
Wie zoeken wij?
Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO'er of WO'er met affiniteit voor water en onze klanten. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (op moedertaalniveau). Als trainee geef je grotendeels zelf invulling aan je traineeship waardoor het voor zowel technisch- als management-georiënteerde kandidaten interessant is.

Wij zoeken kandidaten met een brede interesse, die verantwoordelijkheid durven te nemen, onafhankelijk binnen de organisatie bewegen en communicatief sterk zijn.

Het Vitens Traineeship is gericht op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken, opleiding, coaching en intervisie.

Nieuwsgierig geworden?
Ga voor meer informatie naar de Vacature, bekijk het overzicht van wat je tijdens het traineeship gaat doen via de Tijdlijn of lees de persoonlijke ervaringen van (oud)trainees bij Trainees aan het woord. Meer details over de selectieprocedure vind je bij Aanmelden, allemaal te vinden in het submenu hieronder en rechts op deze pagina.
 

Direct naar:  

 

 Direct naar:

 
 

 Meer: