Afbeeldingen bekijken

 

We zoeken 4 nieuwe talenten!

Vitens is op zoek naar 4 nieuwe talenten die vanaf 1 september als trainee aan de slag gaan. 

Vitens leidt trainees in twee jaar op voor een technisch specialistische of leidinggevende functie. Tijdens deze periode krijg je de verantwoordelijkheid voor vier of vijf projecten binnen verschillende afdelingen. Om een idee te krijgen van de opdrachten, klik je op de kaart onderaan deze pagina. 
 
Wie ben jij?
Het Vitens traineeship is voor technische HBO-ers of WO-ers tussen de 22 en 28 jaar oud met maximaal twee jaar werkervaring. Je hebt een brede oriëntatie, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent communicatief sterk. Als Vitens-trainee kom je namelijk met de hele organisatie in aanraking en werk je met veel verschillende mensen samen. Lees meer over de inhoud van het traineeprogramma.
 
Wie zijn wij?
Met 1400 medewerkers zijn wij dag en nacht verantwoordelijk voor het leveren van schoon, veilig en lekker drinkwater aan 5,4 miljoen klanten in de provincies Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Als grootste drinkwaterproducent van Nederland voelen wij de verantwoordelijkheid een voortrekkersrol te nemen op het vlak van innovatie en maatschappij. De wereld verandert in rap tempo en Vitens verandert mee. Dat vraagt om flexibele, kritische en enthousiaste collega’s, die meegroeien, openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en deze ook in gang zetten. 
 
Enthousiast?
Stuur je CV en motivatie voor 1 mei 2014 naar jesper.wielinga@vitens.nl. Van alle aanmeldingen nodigen wij 40 kandidaten uit voor de Business Course. Deze vindt plaats op 13 mei 2014.  
 
Tijdspad procedure
Solliciteren tot 1 mei
Business course 13 mei​
Eerste ronde vervolggesprekken 21 mei
Persoonlijkheidstest​ t/m 9 juni​
Tweede ronde vervolggesprekken​ 16 juni​
Arbeidsvoorwaardengesprek​ 23 juni​
Start traineeship​ 1 september
 
Ervaringen van trainees
Klik op de kaart om te lezen over de ervaringen en projecten van Alexander en die van andere trainees.  

 

 Direct naar:

 
 

 Meer:

 

Directievoorzitter Lieve Declercq over het traineeship:

lievedeclercq2.jpgVan onze trainees verwacht ik dat ze meer dan gemiddeld bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Door hun frisse blik en onafhankelijke kritische geest -besluitvaardig, transparant en creatief- laten ze vonken van inspiratie achter. Hierdoor brengen de projecten die ze realiseren, Vitens daadwerkelijk dichter bij de klant en dragen ze concreet bij aan duurzaamheid, innovatie en continu verbeteren.