Het Vitens Traineeship: dagelijks aan de slag met leuke uitdagingen!

Als trainee word je in twee jaar tijd tot specialist of manager binnen Vitens. Je krijgt de verantwoordelijkheid over technische, adviesmatige of leidinggevende opdrachten.
 
Wie zoeken wij?
Je bent een (bijna) afgestudeerde hbo’er of wo’er met affiniteit voor ons product en onze klanten, en je hebt maximaal twee jaar werkervaring. Als Vitenstrainee geef je grotendeels zelf invulling aan je traineeship waardoor het voor zowel technisch- als management-georiënteerde kandidaten interessant is.

Wij zoeken kandidaten met een brede interesse, die verantwoordelijkheid durven te nemen, onafhankelijk binnen de organisatie bewegen en communicatief sterk zijn.

Het Vitens-traineeship is gericht op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken, opleiding, coaching en intervisie.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie zoals de ervaringen van (oud-) trainees, een overzicht van het traineeship via een tijdlijn of details over onze wervings- en selectieperiode in het submenu op deze pagina.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Evelyne Rood (Coördinator Traineeship) via 06-51152878 of via evelyne.rood@vitens.nl.

  

Direct naar:  

 

 Direct naar:

 
 

 Meer:

 

Om de drinkwatervoorziening van de toekomst te realiseren innoveert Vitens continu. We zoeken daarbij de samenwerking met internationale partijen.