Nieuwe klantadministratie

Gemakkelijk en snel geregeld.

Een nieuwe klantadministratie

Binnenkort gaat Vitens met een nieuwe klantadministratie werken. Op deze pagina leest u meer informatie over wat dat voor u betekent. 

  • Een nieuw klantnummer
  • Betalingen: 12 keer per jaar 
  • Een nieuwe Mijn Vitens

Kantoor

Nog geen Mijn Vitens?

Vitens service.

Mijn Vitens vernieuwd

Naast de vernieuwde klantadministratie, is ook de Mijn Vitens omgeving vernieuwd. U kunt nu nog makkelijker inloggen en uw gegevens bekijken of aanpassen. Ook op uw mobiel!

Een nieuw klantnummer

Bij het overgaan naar een klantadministratie krijgen al onze klanten een nieuw klantnummer. U vindt dit nieuwe nummer op uw termijnfactuur, jaarafrekening en in Mijn Vitens.

Betalen: 12 keer per jaar

Na het ontvangen van de jaarafrekening, verspreiden we het jaarbedrag over 12 maanden. U betaalt vanaf dat moment 12 keer per jaar uw termijnbedrag. Uw termijnbedrag verandert daardoor. 

Termijnbedrag aanpassen

In Mijn Vitens kunt u zelf instellen hoe hoog uw termijnbedrag moet zijn. Er is wel een onder- en bovengrens, zodat we niet voor verassingen komen te staan.

Manier van betalen aanpassen

Met een automatische incasso heeft u geen omkijken naar uw betalingen en betaalt u altijd op tijd!

Kosten papieren factuur

Ontvangt u nog een papieren facturen? Dat is niet de goedkoopste optie om te betalen. Na het ontvangen van uw jaarafrekening gaan de veranderingen voor u in. U betaalt vanaf dat moment 12 keer peer jaar voor uw papieren factuur in plaats van 4 keer per jaar.