Op dit moment voert Vitens nog niet alle werkzaamheden achter de voordeur uit.

Natuurlijk lossen we acute storingen en lekkages altijd op. Lees meer

Red jij Froggies feestje?

Gratis online spel voor kinderen

Samen met kinderen de wc-spaarknop ontdekken? Doe mee met het online spel Red Froggies Feestje. Daarmee leren kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs slim en duurzaam met water omgaan. Zo blijft er water over waarmee Froggie limonade kan maken voor zijn vriendjes. 

Vraag vandaag nog het gratis Froggie Startpakket aan en speel mee!

Froggie Startpakket

Bestel gratis het Froggie Startpakket

Wil jij Froggie helpen met zijn feestje? Gebruik dan de wc-spaarknop zodat er water over blijft voor Froggie. Bijvoorbeeld om limonade te maken voor zijn vriendjes. Speel het spel online op een telefoon, tablet of laptop. Het spel, de telkaart en de stickers krijg je cadeau van Vitens!

BESTEL VOOR THUIS

BESTEL VOOR SCHOLEN

Froggie Stickervel

Plak een sticker op de knop.
Dan druk je er vaker op!

Jong geleerd is oud gedaan. Help kinderen op de juiste knop te drukken met deze stickers voor de wc-spaarknop. De stickers zitten in het Froggie Startpakket. Hierboven gratis op te vragen voor alle klanten van Vitens. 
Spaarknop

Voorkom verspilling, druk wat vaker op de wc-spaarknop

Gemiddeld gaan we 6 keer per dag naar de wc. Kies je 5 keer voor de spaarknop dan scheelt dat al snel 20 liter water. Iedere dag weer. Dat is 7.000 liter per jaar!

weetjes over de spaarknop

Froggie onder de douche

Leuke filmpjes over kraanwater

Wist je dat het kraanwater in Nederland best een beetje bijzonder is? In Nederland hebben we namelijk het beste kraanwater ter wereld. Hoe dat zit? Waar het vandaan komt en waarom het zo gezond én duurzaam is? Luuk heeft het voor je uitgezocht.

bekijk de video's


Spelen zonder Startpakket

Zonder Startpakket Froggie spelen? Dat kan ook. Speel met een telefoon, tablet of laptop en blijf hetzelfde apparaat gebruiken.

Speel Froggie

Extra telkaart

Heb je een extra telkaart nodig? Download de telkaart en print deze zelf thuis uit.

Download telkaart

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement