Hoe

Hoe 

We werken aan het behalen van onze strategische doelen via verschillende programma’s waarin niet alleen onze klanten centraal staan, maar ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen.

24/7 overal kraanwater tegen een lage prijs

Vitens heeft verstand van water. Bij ons werken ruim 1.400 vakmensen dag en nacht aan de productie en levering van kraanwater van topkwaliteit tegen een lage prijs. Daarnaast investeren we elk jaar fors in onze infrastructuur en in de watervoorziening van de toekomst. Het intelligente waterleidingnet in Friesland is daar een goed voorbeeld van. Dit project verbindt technische innovaties nadrukkelijk met klantbewustzijn. We blijven dit doen in eigen land, maar ook over de grens, in samenwerkingsverbanden met andere waterleveranciers en andere maatschappelijke partners.

Garantie op kraanwater in de toekomst

Vitens is vastbesloten om naar vermogen bij te dragen aan het beschermen van natuurlijke (drink-)waterbronnen en watermanagement in binnen- en buitenland. We hebben veel technische expertise in huis, die we steeds meer zullen inzetten om ook op lange termijn te zorgen voor de beschikbaarheid van schoon drinkwater. Dat doen we bijvoorbeeld de kwaliteit van de bronnen in kaart te brengen en actieprogramma’s te ontwikkelen om dit te verbeteren. We krijgen steeds beter inzicht in de conditie van onze infrastructuur, wat een belangrijke voorwaarde is voor effectief assetmanagement. En we zetten deze kennis in op plekken in het buitenland waar schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is als hier.

Service op maat

Sinds 2015 helpen digitale data over klantgedrag ons meer dan voorheen bij het ontwikkelen van beleid en het oplossen van calamiteiten. We investeren verder in een nog betere afhandeling van vragen en klachten via onze callcenters. We gaan daarnaast actief de dialoog aan met onze steeds kritischer klanten via sociale media. Goed gebruik van alle data die deze activiteiten opleveren, leert ons wat we goed doen en waar we onszelf verder kunnen verbeteren. Ook investeren we in digitalisering en nieuwe technologie, zowel op het gebied van infrastructuur als op het gebied van klantkennis.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.