Strategie

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf een grote verantwoordelijkheid. En die neemt Vitens zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren.

Om onze klanten de continuïteit en kwaliteit van drinkwater met de passende service te blijven bieden, verbetert en innoveert Vitens voortdurend. Maar de grondwaterbronnen, de oorsprong van ons kraanwater, zijn kwetsbaar.

Vitens doet er alles aan om de bronnen schoon te houden en schoon te krijgen. Daarvoor moet de grond en alles erboven ook schoon zijn. Maar dat kan Vitens niet alleen. Vitens gelooft in de kracht van samenwerking. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen – nu en in de toekomst – kan genieten van een schone leefomgeving en daarmee van kraanwater van de hoogste kwaliteit. Onze primaire levensbehoefte. Vitens verbindt, agendeert en deelt haar kennis.

Wij zijn Vitens. Samen in beweging voor mens en leefomgeving.

Wie 

Vitens staat als leverancier van een eerste levensbehoefte middenin de maatschappij. Ons werk kunnen we niet doen zonder onze omgeving. We zijn voortdurend in gesprek met onze klanten, leveranciers, toezichthouders en maatschappelijke partners.

Lees verder

Wat 

Om te zorgen voor betrouwbaar drinkwater, nu en in de toekomst, werken wij aan drie strategische doelen: continuïteit, schone en beschikbare bronnen en optimale service en dienstverlening.


Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.