Wat

Wat 

Vitens heeft een onwrikbare continuïteitsdoelstelling rond haar primaire taak, ‘het 24/7 produceren, distribueren en leveren van drinkwater’. Deze doelstelling is het brede en solide fundament van ons bedrijf. Alles wat we daarvoor nodig hebben, ziet Vitens als de basis en daar doet Vitens geen concessies aan. Vitens garandeert klanten dat zij blind kunnen vertrouwen op de leveringszekerheid van drinkwater, op optimale kwaliteit en op een zo laag mogelijke prijs. Hiervoor werkt Vitens voortdurend aan een optimale service en dienstverlening en schone en beschikbare bronnen.

Schone en beschikbare bronnen

Vitens staat ervoor om de grondwaterbronnen – de oorsprong van ons kraanwater - schoon te houden. Daarvoor moet de grond en alles erboven ook schoon zijn. Vitens maakt zich dan ook hard voor een schone leefomgeving,een verantwoord gebruik van de bodem en het beschermen van de waterkwaliteit zodat ook toekomstige generaties van drinkwater kunnen blijven genieten. Dat doet Vitens samen met haar klanten en ook met waterschappen, landbouworganisaties, bedrijven, overheden, natuurorganisaties, NGO’s en andere drinkwaterbedrijven. Altijd op regionaal niveau. Vaak op nationaal niveau. En soms op internationaal niveau.

Optimale service en dienstverlening

Daarnaast wil Vitens haar dienstverlening en service aan klanten nog verder perfectioneren. Alles draait om optimaal tevreden klanten die op een soepele manier hun waterzaken kunnen regelen en 24/7 kunnen rekenen op hoogstaand kwalitatief drinkwater tegen een zo laag mogelijk tarief. Als eerste levensbehoefte moet drinkwater betaalbaar zijn en blijven voor iedereen.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.