Ga op 31 mei naar Nederland - Ghana

Evenement
Kind bij kraan Afrika

...en steun Football for Water

Football for Water leert kinderen via voetbal kinderen spelenderwijs over het belang van schoon water en hygiëne. Het programma is opgezet door onder meer de KNVB, Unicef en Simavi. Ook Vitens is bij het project betrokken via Vitens Evides International, het samenwerkingsverband waarmee een aantal Nederlandse waterbedrijven zorgt voor een betere drinkwatervoorziening in ontwikkelingslanden. Vitens Evides International zorgt via de stichting Water for Life voor de bouw van drinkwatervoorzieningen en toiletten op de Afrikaanse scholen die zijn opgenomen in het Football for Water-programma.

Kaarten kopen, projecten steunen
Op zaterdag 31 mei vindt de officiële aftrap plaats van Football for Water in De Kuip in Rotterdam. Nederland speelt dan om 20:30 een oefeninterland tegen Ghana. Vitens mag 3x2 speciale kaarten verloten onder klanten die tot en met 26 mei donateur worden van Water for Life. De kaarten geven toegang tot het Blauwe Vak op de tribune dat speciaal voor Football for Water is ingericht. Op elke stoel ligt ook een goodie bag klaar.

Kans maken op de kaarten? Meld u dan snel aan als donateur op de website van Water for Life.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.