Vitens-stand op de Nationale Onderwijsbeurs

Evenement
vitensstand NOT

In januari is het moment aangebroken dat het digitale (gratis) lesprogramma Waterkennis.nl van Vitens voor het basisonderwijs nagenoeg compleet is. Veel scholen kennen het programma al en we willen Waterkennis promoten bij de scholen die Waterkennis nog niet kennen. Tijdens de beurs willen we laten zien dat Vitens vanuit maatschappelijk oogpunt onderwijsprogramma’s en uitingen op het gebied van (kraan)water ontwikkelt. Ook willen we communiceren dat kraanwater niet alleen lekker en gezond is, maar dat het ook belangrijk en duurzaam is en dat je er nog veel over kunt leren!

Actie tijdens de beurs
We hebben een beursactie met oprolbare bidons die de bezoekers mee kunnen nemen voor hun klas als ze na de beurs inloggen op Waterkennis.nl. Via Facebook vertellen we dat we een stand hebben tijdens de NOT en dat we een leuke scholenactie hebben voor de bezoekers: log in met je BRIN-nummer en neem bidons mee voor je klas!

Thema tijdens de NOT: Dorst lessen
We willen met dit thema op een speelse manier ingaan op de vraag ‘Hoeveel water drinkt een kameel?’, en zowel het lesprogramma promoten als het drinken van kraanwater. We willen immers meer tappunten realiseren in het Vitensgebied en juist scholen ertoe brengen een tappunt in school of op het schoolplein te laten plaatsen. We communiceren tijdens de beurs dat kraanwater niet alleen lekker en gezond is, maar ook belangrijk en duurzaam is en dat je er nog veel over kunt leren.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.