Hoe herkent u een Vitensmedewerker?

Nieuws

Wat te doen als er twijfel bestaat of de persoon die aan de deur is geweest om de leiding te controleren, de meterstand op te nemen of om geld te incasseren, een medewerker van Vitens was?

We ontvangen wel eens berichten van klanten dat er een persoon bij hen aan de deur is geweest om de leiding te controleren, de meterstand op te nemen of om geld te incasseren, waarbij de klant twijfelt of het een medewerker van Vitens was.

Een medewerker van Vitens die bij u aan de deur komt, heeft een legitimatiepasje bij zich en draagt bedrijfskleding met het logo van Vitens. Ook staat ons logo op de Vitens bedrijfsauto.

Als u niet zeker bent, kunt u gerust om legitimatie vragen. Als de medewerker dit pasje niet kan of wil laten zien, hoeft u deze persoon niet binnen te laten. Als u het vermoeden hebt dat het om een oplichter gaat, kunt u de politie waarschuwen.

U kunt natuurlijk altijd onze klantenservice bellen (0900 – 0650) om te verifiëren of de persoon aan de deur inderdaad is wie hij/zij zegt te zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.