Gezocht: innovatie en inspiratie

Nieuws

Open uitnodiging innovaties voor "Water maken in 2025"

Wij zoeken innovatie en inspiratie!

Dagelijks werken bijna 250 zeer ervaren Vitens medewerkers op 100 productielocaties aan het winnen, zuiveren en verpompen van drinkwater. De werkzaamheden zijn zeer divers. De ene keer is het onderhoud plegen, de andere keer het schoonmaken van zuiveringsinstallaties, maar ook het 24/7 reageren op calamiteiten hoort erbij. De inzet van innovatieve technologie zien we als een kans om ons werk te vergemakkelijken, slimmer te maken en om kennis over te dragen aan toekomstige generaties. De technische ontwikkelingen gaan zo snel dat we jullie graag uitnodigen om met ons mee te denken.

Denk met ons mee!

Hebben jullie innovatieve oplossingen voor de vraagstelling van Vitens? Laat het ons weten! We staan open voor marktrijpe en bewezen technologieën en concepten, maar ook voor producten in ontwikkeling en prille ideeën.

Meld jouw idee nu aan!

Ga de uitdaging aan en laat jouw techniek, oplossing of idee aan ons weten. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud of schoonmaak of bijvoorbeeld innovaties op het gebied van veilig werken of opleidingen. Schrijf in maximaal 100 woorden jouw voorstel en mail dit aan innovitens@vitens.nl. Doe dit uiterlijk 6 april 2018.

Hoe gaat het verder?

Jullie ideeën worden door ons bekeken en beoordeeld. De bedenkers van de meest aansprekende voorstellen worden uitgenodigd om hun idee aan ons toe te lichten tijdens een bijeenkomst op 19 april. De beste acht innovatieve ideeën worden vervolgens gepresenteerd aan alle collega’s van de afdeling Winning & Zuivering op 4 juni. De collega’s van Winning & Zuivering vormen samen de jury en kiezen met welk idee we een vervolgproject gaan uitvoeren.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.