Vitens is benoemd tot aansprekend voorbeeld

Nieuws
Diversiteit

Vitens is benoemd tot aansprekend voorbeeld als het gaat om diversiteit in het topmanagement. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Voor Vitens is diversiteit meer dan alleen man/vrouw-diversiteit. Vitens wil een inclusieve organisatie zijn en een afspiegeling van de maatschappij. Naast een goede man/vrouw verhouding is er ook beleid voor meer allochtonen, WA-jongeren en arbeidsgehandicapten.

Vitens gelooft dat diversiteit in een team leidt tot een evenwichtige en professionele groepsdynamiek en samenwerking, wat positieve effecten heeft op de kwaliteit van de besluiten en prestaties. Het ondertekenen van het charter Talent naar de top is met name gericht op de doorstroming van vrouwen naar hogere functies binnen een organisaties. Door de ondertekening in 2013 is de vrijblijvendheid eraf en we hebben het als een positieve prikkel ervaren om ambitieuze doelstellingen vast te stellen en die ook daadwerkelijk te realiseren door gebruik te maken van de kansen die zich voordoen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.