Vitens opent op feestelijke wijze haar nieuwe hoofdkantoor in Zwolle

Nieuws
opening hoofdkantoor

Vrijdag 30 januari opende Vitens op feestelijke wijze haar nieuwe hoofdkantoor in Zwolle

Voor een groep van 150 genodigden verrichte Commissaris van de Koning mw. Ank Bijleveld-Schouten de openingshandeling samen met wethouder René de Heer en directievoorzitter Lieve Declercq. Hierbij werd stilgestaan bij de maatschappelijke waarde van grond- en drinkwater en de noodzaak zuinig om te gaan met onze bronnen. Na het symbolisch opendraaien van een grote waterkraan was de opening van het kantoor een feit en werden alle genodigden in groepen door het kantoor geleid.

Centralisatie

Het nieuwe hoofdkantoor is een bestaand kantoor van Vitens dat in anderhalf jaar grondig is gerenoveerd en is nu helemaal ingericht op een nieuwe, flexibele manier van werken. Het kantoor in Zwolle kreeg de functie van hoofdkantoor vanwege de centrale locatie in het verzorgingsgebied van Vitens, dat vijf provincies beslaat. Lieve Declercq, directievoorzitter Vitens: “Vanuit Zwolle kunnen wij ons hele voorzieningsgebied overzien. Van Vlieland tot Dinxperlo, van Schiermonnikoog tot Lopik. Zwolle, als meest succesvolle regio van Nederland, biedt ons de flexibiliteit om ons gehele voorzieningsgebied te kunnen bedienen.”

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.