Water for Life geselecteerd voor NRC Charity Awards

Nieuws

BRENG UW STEM UIT!

Water for Life is samen met 24 andere Nederlandse stichtingen uit ruim 200 inzendingen geselecteerd voor de NRC Charity Awards. Twee studenten van de Willem de Kooning Academie hebben onder begeleiding van top-creatieven een opvallende advertentie ontwikkeld die 11 augustus op groot formaat wordt gepubliceerd in NRC Handelsblad. Om een Award te winnen, heeft Water for Life stemmen nodig. Mogen we rekenen op uw stem?

De NRC Charity Awards zijn in het leven geroepen op initiatief van NRC Media en bedoeld om goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep. Water for Life hoopt natuurlijk dat de advertentie zorgt voor naamsbekendheid en nieuwe donateurs.

Aanstormend talent

Het is dit jaar voor het eerst dat NRC studenten heeft betrokken bij de Charity Awards. In voorgaande jaren stuurde geselecteerde goede doelen zelf een advertentie in. Dit jaar koppelde NRC aanstormend talent van de Willem de Kooning Academie aan de goede doelen om een campagne te ontwikkelen. De studenten die de advertentie voor Water for Life ontwierpen, werden daarin begeleid door Pim Gerrits van reclamebureau Lemz, zelfstandig creatief Maarten Van De Vijfeijken en door de Willem de Kooning Academie.

Publieksjury en vakjury

Tussen 20 juli en 23 augustus worden alle advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad. Het publiek heeft gedurende deze periode de mogelijkheid om te stemmen. Daarnaast worden de campagnes beoordeeld door een vakjury. Op 31 augustus worden de drie winnaars van de vakjury en de winnaar van de publieksjury bekendgemaakt. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit advertentieruimte ter waarde van €75.000,-, in te zetten in NRC Handelsblad, nrc.next of NRC Weekend.

http://www.nrccharityawards.nl/advertenties

Over Water for Life

Water for Life is het klantenfonds van Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) en Waterbedrijf Groningen en maakt zich sterk voor verbeterde toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen in Afrika en Azië. www.waterforlife.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.