Water for Life heeft een nieuwe website

Nieuws

Op 21 september is de nieuwe website van ons eigen goede doel Water for Life gelanceerd. De site heeft een overzichtelijke indeling en maakt het mogelijk om binnen een paar muisklikken vaste donateur te worden of via iDeal een eenmalige gift te doen.

De nieuwe Water for Life-website vertelt het verhaal over de stichting op heldere, korte wijze en laat met behulp van iconen zien wat de behaalde resultaten tot nu toe zijn. Alle projecten van Water for Life zijn terug te vinden op de wereldkaart. De site is overzichtelijk, biedt veel ruimte voor beeldmateriaal en is voorzien van een frisse uitstraling.

Ook is het makkelijker geworden om vaste donateur te worden of een eenmalige donatie te doen. Aan de hand van simpele rekenvoorbeelden wordt inzichtelijk wat de impact is van het gedoneerde bedrag.

Over Water for Life

Water for Life is het klantenfonds van Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterleidingmaatschappij Limburg en Waterbedrijf Groningen. Deze drinkwaterbedrijven willen niet toekijken hoe 750.000.000 mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater of geen wasgelegenheid en toiletten hebben. Hun klanten helpen mee door vaste donateur te worden. Klanten én niet-klanten kunnen een eenmalige gift doen of geld inzamelen via een zelf te organiseren actie. Met dat geld zorgt Water for Life waterleidingen, tappunten, toiletten en hygiëne-trainingen. www.waterforlife.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.