Water for Life wint zilver bij NRC Charity Awards

Nieuws

De genomineerde met de op één na meeste stemmen. Dat was de titel waarmee Water for Life gisteravond vertrok uit Pakhuis de Zwijger na de uitreiking van de NRC Charity Awards. Helaas geen prijs maar wel 1.051 stemmen van onze donateurs en achterban.

Afgelopen weken kon gestemd worden op de advertentie die twee studenten van de Willem de Kooning Academie maakten voor Water for Life. De advertentie werd op 11 augustus over twee pagina’s gepubliceerd in nrc.next en NRC Handelsblad. Ook 22 andere Nederlandse goede doelen kregen op die manier gratis publiciteit.

Samen streden de organisaties voor één van de NRC Charity Awards en daarmee voor nog meer advertentiebudget in de krant. Water for Life legde het af tegen de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, die net wat meer stemmen wist te verzamelen. De vakjury-prijzen waren voor Women on Wings, Centrum Internationale Kinderontvoering en Microkrediet voor Moeders.

Iedereen die gestemd heeft op Water for Life: heel hartelijk bedankt, mede dankzij u behaalden wij een mooie 2de plaats!

Over Water for Life

Water for Life is het klantenfonds van Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) en Waterbedrijf Groningen en maakt zich sterk voor verbeterde toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen in Afrika en Azië. www.waterforlife.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.