Vitens ondertekent convenant met gemeente Arnhem

Pers

Op donderdag 11 juni ondertekent Vitens het convenant Meldpunt Dreigende Waterafsluitingen. Met het convenant wil de gemeente Arnhem mensen met problematische schulden opsporen en hen helpen.

Andere ondertekenaars zijn VGGM (Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden) en de stichting Rijnstad. In het convenant belooft Vitens signalen van betaalachterstanden aan de gemeente door te geven en klanten met betalingsproblemen te verzoeken contact op te nemen met de gemeente. Zo kan de gemeente de inwoners hulp bieden. Voor Vitens is dit na Zwolle en Leeuwarden het derde convenant dat we ondertekenen op dit gebied. Vitens zou graag meer van dit soort samenwerkingen aangaan, met alle gemeentes in haar voorzieningsgebied. Het doel van deze samenwerking is het structureel oplossen van betalingsachterstanden. Klanten die in het traject zitten worden niet afgesloten.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.