Ons water. Jouw werk.

Drinkwater. Het lijkt zo gewoon. Je opent de kraan en het is er. Voor jezelf, familie en vrienden. Voor scholen, bedrijven en ziekenhuizen. Onze zomers worden echter steeds warmer en droger. En er wordt gebouwd boven bronnen. De grote uitdaging: ook in de toekomst zuiver drinkwater garanderen. Ons water. Jouw werk.

Vacatures

Er schuilt een hele wereld achter drinkwater. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze klanten 24/7 te kunnen voorzien van betaalbaar, topkwaliteit kraanwater. En we proberen hun daarbij topkwaliteit service te verlenen. Het is dan ook niet gek dat Vitens veel variatie in functies kent. Zo kun je hier onder andere aan de slag als Monteur, ICT-specialist, Laborant, Projectleider, Teammanager of Beleidsadviseur. Oftewel: wat je achtergrond ook is, een kijkje nemen op onze vacaturesite is zeker de moeite waard.

Werken bij Vitens

Traineeship

Het Vitens Traineeship start ieder jaar in september en is een tweejarig programma. Tijdens deze periode word je uitgedaagd door middel van diverse opdrachten bij verschillende afdelingen. Je geeft tijdens het traineeship zelf richting aan je ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hierin word je begeleid door je coach en intervisie met mede-trainees.

Traineeships bij Vitens

Stages

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht?

Vitens biedt zowel meeloop- als afstudeerstages op alle niveaus en in veel verschillende vakgebieden. Ons uitgangspunt is dat wij leren van jou en jij van ons. Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Stagelopen bij Vitens

Elke Druppel Duurzaam

Dat is onze ambitie voor 2030. Samen met anderen willen we ervoor zorgen dat er binnen 10 jaar een 100% duurzaam drinkwatersysteem staat, met een positieve impact op mens en natuur. Die ambitie betekent een enorme omwenteling in ons denken. Maar wij geloven dat het kan. Met z’n allen zijn we tot grootse dingen in staat.

Meer weten?

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.