Hoe gaat Vitens om met het coronavirus?

Bekijk onze maatregelen

Samen maken we er het beste van

Nu het voorjaar is aangebroken, de zon vaker uitbundig schijnt en Nederland massaal thuis is, wordt er meer water gebruikt. Vitens wil dat we in deze periode genieten van drinkwater, maar voorkomen dat we verspillen. Met de Vitens-voorjaarstips veranderen tuin en balkon in een heerlijke plek, waar je volop geniet terwijl je tegelijk een flinke slok drinkwater bespaart. En dan is er nog iets anders belangrijks: laten we met dit warme voorjaarsweer alert zijn op het gevaar van legionella in de waterleidingen van gebouwen die nu tijdelijk niet worden gebruikt. Kijk hier hoe dat zit.

Bekijk veelgestelde vragen over drinkwater en droogte

alt

Haal de natuur naar je tuin

Ga je minder vaak de natuur in, haal dan de natuur naar je tuin. Met wat handige aanpassingen creëer je met minder water en minder werk meer flora en fauna in je tuin.

Natuur in je tuin

alt

Maak van je tuin een speeltuin

Op zonnige dagen spelen kinderen natuurlijk het liefst met water in de tuin. Maar hoe doe je dat watervriendelijk & leuk?

Spelen met water

alt

Pak een terrasje in eigen tuin

Gezellig een terrasje pakken zit er nu nog niet in. Daarom deze tips waarmee je op een waterbewuste manier een heerlijk terrasje in eigen tuin creëert.

Terrasje in eigen tuin

Actueel

Hier vind je een overzicht van drinkwater in het nieuws.

Vitens publiceert opgemaakt jaarverslag

Vitens heeft haar opgemaakte jaarverslag gepubliceerd. Deze wordt tijdens de uitgestelde aandeelhoudervergadering op 22 juni besproken en ter vaststelling voorgelegd.
Pijl rechts

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement