Opnieuw kookadvies tot nader bericht in gemeente Oldenzaal, gemeente Losser en een klein deel van gemeente Dinkelland* - Kook uw kraanwater 3 minuten voor consumptie.

Meer informatie en exacte locaties. Informatie over het kookadviesVeelgestelde vragen en antwoorden inclusief *straten in de gemeente Dinkelland waar het kookadvies voor geldt.

De Wandeling met Rien Brooijmans

In ‘De Wandeling’ gaat directievoorzitter van Vitens Jelle Hannema op pad met samenwerkingspartners en zakelijke klanten van het drinkwaterbedrijf. In deze vijfde aflevering gaat de directeur van Vitens aan de wandel met Rien Brooijmans, plantmanager bij aardappelverwerker McCain Foods Holland.

Duurzaam omgaan met water

Jelle Hannema en Rien Brooijmans wandelen door het waterwingebied Fledite in Flevoland. De wereldleider in de productie van aardappelspecialiteiten gebruikt het drinkwater om aardappels te wassen, snijden en stomen, om zo onder andere friet te kunnen maken. De kwaliteit van het drinkwater is voor McCain als voedselverwerker vooral heel belangrijk. De plantmanager van McCain geeft daarnaast aan dat het bedrijf vanuit duurzaamheid de ambitie heeft het waterverbruik in de komende vijf jaar met 10% te verlagen.

Benieuwd naar het hele gesprek en weten hoe McCain water gaat besparen? Bekijk de video.

Vitens publiceert opgemaakt jaarverslag

Vitens heeft haar opgemaakte jaarverslag gepubliceerd. Deze wordt tijdens de uitgestelde aandeelhoudervergadering op 22 juni besproken en ter vaststelling voorgelegd.
Pijl rechts

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement