1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Meterstand doorgeven 

Vul een correct registratienummer in
Vul een correcte postcode in 
Vul een getal in
Helaas kunt u op dit moment niet uw meterstand doorgeven. Onze excuses hiervoor. Probeer het op een later tijdstip nog een keer. De ingevoerde gegevens zijn onjuist. Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals. De periode om uw meterstand door te geven is verstreken. Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650. U kunt pas op of na de verhuisdag uw meterstand doorgeven. Wij hebben al een meterstand ontvangen. Wilt u deze wijzigen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650. Het is (nog) niet nodig om de meterstand door te geven. U ontvangt hiervoor een bericht van ons.

Uit onze administratie blijkt dat u deze woning nog niet heeft aangemeld. Ga naar Aanmelden om uw woning kosteloos via internet aan te melden.

Heeft u uw woning al aangemeld? Neem dan contact op met de afdeling Klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het nummer 0900 0650.

U heeft uw meterstand al doorgegeven. Wilt u deze aanpassen? Klik op "Volgende stap" om de juiste meterstand in te vullen.

Datum meterstand

Adres:
{{MeterstandenCtrl2.service.address.street}} {{MeterstandenCtrl2.service.address.houseNo}} {{MeterstandenCtrl2.service.address.houseNoAddition}}
{{MeterstandenCtrl2.service.address.zipcode}} {{MeterstandenCtrl2.service.address.city}}
Deze datum is niet mogelijk. Verander de datum of neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650.
Deze datum is niet mogelijk. Verander de datum of neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650.

{{errormessage}}

Volgens onze administratie heeft u geen watermeters. Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650.

U kunt uw meterstand niet online doorgeven. Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 0900 0650.

Meterstand invullen

Meter {{$index + 1}}
Soort meter:
{{meter.MeterType}}meter
Meternummer:
{{meter.SerialNumber}}
Locatie meter:
{{meter.Location}} {{meter.LocationSupplement}}
,
U heeft geen meterstand ingevuld.

De meterstand die u heeft ingevuld is hoger of lager dan wij hadden verwacht. Wat zou volgens u de oorzaak kunnen zijn?

U heeft geen meterstand ingevuld.

Controleer uw gegevens

Klik op Bevestig gegevens om de ingevulde gegevens op te slaan.
Adres:
{{MeterstandenCtrl4.service.address.street}} {{MeterstandenCtrl4.service.address.houseNo}} {{MeterstandenCtrl4.service.address.houseNoAddition}}
{{MeterstandenCtrl4.service.address.zipcode}} {{MeterstandenCtrl4.service.address.city}}
Meternummer:
{{meter.SerialNumber}}
Soort meter:
{{meter.MeterType}}meter
Nieuwe meterstand:
{{meter.MeterValue * 1}} m3
Vorige meterstand:
{{meter.PreviousMeterValue}} m3
Verbruik:
{{1 * meter.MeterValue + 1 * meter.MeterWisselConsumption}} m3
{{1 * meter.MeterValue - 1 * meter.PreviousMeterValue}} m3
Vorig verbruik:
{{meter.PreviousConsumption}} m3
Vul a.u.b. een correct e-mailadres in.

Er is een fout opgetreden bij het opslaan. Onze excuses hiervoor. Probeer het op een later tijdstip nog een keer.

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.