Naamswijziging

Op deze pagina geven we meer uitleg over het wijzigen van de naam op het contract.

  • Waarom niet wijzigen
  • Overlijden
  • Scheiden
  • Trouwen

Wij mogen een naam niet zomaar wijzigen. Maar wij begrijpen ook dat u in geval van overlijden, scheiden of trouwen de naam op uw contract wel wilt wijzigen. Daarom leggen we hier uit wat u in deze gevallen kunt doen.


Uitroepteken
Scheiden

Als u gaat scheiden zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden. Wij helpen u graag verder met het doorgeven van deze wijzigingen.

Scheiden | gegevens wijzigen

Uitroepteken
Overlijden

Een overlijden is een ingrijpende tijd waarin veel geregeld moet worden. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Overlijden | naamswijziging

Uitroepteken
Trouwen

Als u getrouwd bent kunt u de aangetrouwde naam aan uw gegevens toevoegen. Neem hiervoor contact met ons op.

Gaat u na uw huwelijk samenwonen op een adres waar u al bent aangemeld? Dan gaat uw verbruik waarschijnlijk omhoog. Voorkom een bijbetaling op uw periodeafrekening en verhoog uw termijnbedrag. Lees hier meer over op Facturen.

Informatie over samenwonen

Uitroepteken
Waarom niet wijzigen

Als wij een naam wijzigen, is dit niet alles dat verandert. Degene die verantwoordelijk is voor dit contract verandert ook. Hij of zij kan dan alle andere gegevens van het contract aanpassen zoals het bankrekeningnummer en het termijnbedrag. Als wij hier niet zorgvuldig mee omgaan, kan dit voor u en voor ons vervelende gevolgen hebben. Dit willen en moeten wij voorkomen. Dus wijzigen wij een naam niet zomaar.    


De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement