Naamswijziging

Op deze pagina geven we meer uitleg over het wijzigen van de naam op het contract.

Wijzigen
  • Scheiden
  • Overlijden
  • Trouwen / Samenwonen
  • Zakelijke klanten

Wij mogen een naam niet zomaar wijzigen. Maar wij begrijpen ook dat u in geval van overlijden, scheiden of trouwen de naam op uw contract wel wilt wijzigen. Daarom leggen we hier uit wat u in deze gevallen kunt doen.


Uitroepteken
Scheiden

Als u gaat scheiden zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden. Wij helpen u graag online verder met het doorgeven van deze wijzigingen.

Gegevens wijzigen bij een scheiding

Uitroepteken
Overlijden

Een overlijden is een ingrijpende tijd waarin veel geregeld moet worden. Wij helpen u graag online verder met het doorgeven van deze wijzigingen.

Gegevens wijzigen i.v.m. een overlijden

Uitroepteken
Trouwen / Samenwonen

Als u getrouwd bent kunt u de aangetrouwde naam aan uw gegevens toevoegen. Neem hiervoor contact met ons op.

Gaat u na uw huwelijk samenwonen op een adres waar u al bent aangemeld? Dan gaat uw verbruik waarschijnlijk omhoog. Voorkom een bijbetaling op uw periodeafrekening en verhoog uw termijnbedrag. Lees hier meer over op Facturen.

Informatie over samenwonen

Uitroepteken
Zakelijke klanten

Alleen als het KVK-nummer gelijk blijft kunt u uw bedrijfsnaam wijzigen via Mijn Vitens. Verandert het KVK-nummer? Meld u dan aan als nieuwe klant.


De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement