Voorwaarden gebruik Mijn Vitens

Op het gebruik van onze website en internetdiensten (zoals Mijn Vitens) zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing die voor de afname van de desbetreffende diensten en producten gelden. Door de website en internetdiensten van Vitens te gebruiken, accepteert u als gebruiker deze voorwaarden.

De gebruiker is verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van wijzigingen van zijn/haar persoonlijke gegevens, zoals wijzigen van een e-mailadres en andere wijzigingen die voor Vitens van belang zijn voor het kunnen aanbieden van de online diensten.

Door uw registratie voor Mijn Vitens ontvangt u automatisch informatie en ontwikkelingen over de producten en diensten die u bij ons afneemt voortaan per e-mail.

Bij verschillen tussen gegevens en informatie vanuit de online diensten enerzijds en de administratie van Vitens anderzijds, prevaleren de gegevens in de administratie van Vitens, tenzij de gebruiker aantoont dat deze onjuist zijn.

Het beëindigen van het gebruik van Mijn Vitens kan gemakkelijk via de optie ‘Verwijderen account’ als u bent ingelogd op Mijn Vitens.

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement