Zelf water winnen

Vitens water of een eigen waterwinning?

Heeft uw bedrijf een eigen waterwinning? Met onze Water Winner Indicator rekent u uit of het rendabel is om over te stappen op het drinkwater van Vitens.

Het uitbesteden van de watervoorziening aan Vitens kan u ontzorgen. U kunt vertrouwen op de levering van drinkwater met een constante kwaliteit, 24 uur per dag en voor de laagst mogelijke prijs.

Is overstappen op drinkwater rendabel?

Met de Water Winner Indicator kijken we wat overstappen voor u betekent. Het programma berekent onder meer de terugverdientijd van de eigen winning zodat helder wordt wat voordeliger is: de eigen winning of het water van Vitens.

Wat als blijkt dat een eigen winning voordeliger is?

Als blijkt dat een eigen winning voordeliger is, dan is drinkwater van Vitens te overwegen als back-up. Met een back-up beschikt u altijd over een goed alternatief met een gegarandeerde kwaliteit en leveringszekerheid wanneer uw eigen winning problemen geeft of in onderhoud is.

Voor analyses van uw bronwater en ander water kunt u terecht bij het Vitens lab. Bekijk de mogelijkheden.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Maak een afspraak met uw relatiemanager om met behulp van de Water Winner Indicator te onderzoeken wat het meest rendabel is. Neem contact op met een van onze relatiemanagers.

De website Vitens.nl werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement