- 4 weken geleden bijgewerkt.

Doe mee aan de Vitens Award Duurzaam Watergebruik 2024

Zet uw organisatie mooie stappen op het gebied van drinkwaterbesparing? Dan wint u misschien wel de Award Duurzaam Watergebruik Zakelijke Markt! Tijdens de uitreiking zetten we succesvolle bespaarders in het zonnetje en inspireren we elkaar.

Duimen omhoog
Zet uw organisatie mooie stappen  op het gebied van drinkwaterbesparing?

Samen werken we aan de nationale opgave om 20 procent waterbesparing in 2035 te realiseren. We ondersteunen en adviseren bedrijven hierbij zo goed mogelijk. En mooie succesverhalen zetten we graag in de spotlights. Tijdens onze klantendag in december reiken we daarom voor de eerste keer de ‘Vitens Award Duurzaam watergebruik Zakelijke Markt’ uit.

Hoe maakt uw organisatie kans?

Bent u of kent u een organisatie die >10.000 m3 verbruikt en voldoet aan één (of meer) van deze drie criteria?

  1. Aantoonbare bijdrage aan 20% drinkwaterbesparing.
  2. Vernieuwend waterbesparingsconcept.
  3. Onderneemt actie om andere bedrijven te helpen bij waterbesparing.

Meld u dan nu aan via: relatiemanagement@vitens.nl o.v.v. Award 2024 of neem contact op met uw accountmanager. Leg in een korte motivatie uit waarom uw organisatie een voorbeeld is voor anderen op het gebied van waterbesparing.

Wat wint de winnaar?

Publiciteit en eervolle vermelding op onze Vitens-kanalen:

  • Nieuwsartikel inclusief eigen videorapportage over uw project/organisatie op Vitens.nl/zakelijk (uiteraard ook voor eigen doeleinden te gebruiken).
  • Publiciteit via LinkedIn en eventuele spin off naar externe media.

Plus naar keuze:

  • Een volledig verzorgde rondleiding voor een selecte groep van uw medewerkers op één van onze nieuwe Living Lab-locaties. Hier gaat Vitens op innovatieve nieuwe manieren (oppervlakte)water winnen, inclusief een duurzame lunch of borrel op locatie. Of:
  • Uitnodiging voor het jaarlijkse Vitens Bron-diner in Soestduinen. Op uitnodiging van onze Raad van Bestuur gaan we tijdens het diner graag met u in gesprek. Hierbij is de top van maatschappelijke organisaties, overheden, bedrijven en belangenorganisaties over de ruimtelijke inrichting van Nederland en de positie van drinkwater aanwezig.