De Vitens DenkTank

Wat vind jij belangrijk? Doe mee met de Vitens DenkTank!

De Vitens DenkTank

Wil jij het verschil maken en Vitens helpen verbeteren op het gebied van duurzaamheid, service en waterbesparing? Wij horen graag jouw mening! Want alleen jij weet wat belangrijk is. Meld je aan voor de Vitens DenkTank.

  • Hoe denk jij over waterbesparing?
  • Hoe geef jij het liefst jouw meterstand door?
  • Hoe ga jij om met drinkwater?
pen Created with Sketch.

Lid worden van de Vitens DenkTank

Als lid van de DenkTank ontvang je een paar keer per jaar* een uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan een onderzoek. Dat kan over verschillende onderwerpen gaan; van het beoordelen van ons telefoonmenu tot een onderzoek naar het gebruik van het drinkwater bij jou thuis.

*Wil je liever minder vaak of juist vaker je stem laten horen? Je kunt bij het aanmelden voor de DenkTank zelf aangeven of we je 2x, 5x of vaker per jaar mogen uitnodigen om mee te doen.


Je helpt zo niet alleen ons, maar ook andere klanten van Vitens! Klik op de link en laat je gegevens achter.

Om een goed beeld te krijgen van onze deelnemers in de DenkTank, vragen wij je een aantal gegevens achter te laten. Deze gegevens helpen ons om doelgericht jouw advies en mening uit te vragen. Uiteraard behandelen wij alle informatie vertrouwelijk en geldt ook hier ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid vind je hier.

Wat levert het je op?

Door jouw deelname zorg je voor een betere service voor jezelf en voor andere klanten. Ook zorg je dat wij onze klanten nog beter leren kennen en weten we zo wat er echt belangrijk is voor jou en alle andere klanten!

Meedoen via Social Media? Dat kan ook!

Wil je meedoen aan een onderzoek, maar liever geen uitnodigingen ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Word dan lid van onze Facebook of Instagram pagina. Hier worden ook regelmatig oproepen gedaan om mee te doen. Daarnaast vind je hier natuurlijk ook allerlei drinkwatertips, leuke waterweetjes en nieuwtjes!

Volg Vitens via Facebook of Instagram.