Vitens Solutions

Praktisch wateronderzoek voor zakelijke klanten.

Vitens Solutions is toonaangevend op het gebied van wateronderzoek. Als onderdeel van Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf in Nederland, biedt Vitens Solutions innovatieve oplossingen voor het analyseren van water. Met een team van experts en geavanceerde technologie├źn doen we in het hypermoderne laboratorium van Vitens 24/7 onderzoek. Van het nemen van monsters van drinkwater, industriewater of afvalwater tot het analyseren ervan. Bij Vitens Solutions ontzorgen wij u van A tot Z.

Soorten onderzoek

Vitens Solutions voert verschillende soorten wateronderzoeken uit om aan de behoeften van klanten te voldoen. Of u nu watermonsters wilt laten afnemen van uw zwemwater, een eigen waterbron overweegt of specifiek onderzoek naar de kwaliteit van uw drinkwater nodig hebt, wij hebben de expertise. Enkele van onze wateronderzoeken omvatten legionella-sneltesten, loodtesten voor drinkwater, algemeen wateronderzoek, zwemwateronderzoek, retentietesten en hemodialyse-onderzoek. Ontdek wat Vitens Solutions voor u kan betekenen op het gebied van wateronderzoek.

Wie kan er bij ons terecht

Vitens Solutions biedt wateronderzoek aan voor diverse zakelijke klanten, waaronder zwembadeigenaren, tandartsen, tuinders en nog veel meer. Wij hebben expertise in het leveren van wateronderzoeken voor verschillende sectoren, zoals de agrarische sector, de industrie, de recreatiesector en de zorg. Wilt u weten wat Vitens Solutions voor uw branche kan betekenen?

Onze Partners

Vitens Solutions hecht waarde aan samenwerking en heeft een uitgebreid netwerk van partners. Deze partners profiteren niet alleen van de samenwerking, maar ook onze klanten profiteren hiervan. Enkele van onze partners zijn Aquador, Cag, Merieux, Omegam, Woonscan, Xigna en Immolab.