Wie kan er bij ons terecht?

Of u nu zwembadeigenaar, tandarts of tuinder bent: wij verzorgen wateronderzoeken voor verschillende zakelijke klanten.   

Klik hier om een onderzoek aan te vragen

Industrie

In de industrie is water cruciaal bij de productie en is het direct van invloed op de kwaliteit van de producten. Er zijn dan ook wettelijke eisen waaraan het water moet voldoen. Of het nu gaat om ketelwater, koelwater, afvalwater of gesloten systemen (zoals C.V.) Vitens Solutions helpt u hierbij.

Industrie

Recreatie

De recreatiebranche valt wettelijk onder de legionella-categorie 'hoog risico'. Terecht, want gasten van een hotel, camping of zwembad moeten kunnen vertrouwen op veilig drinkwater. Vitens Solutions zorgt ervoor dat u aan alle strenge wettelijke eisen voldoet door monsterneming, analyse en rapportage.

Recreatie

Zorg

Voor ziekenhuizen en medische centra is een hoge waterkwaliteit van levensbelang. Aan tandartsen en mondhygiƫnisten worden hoge eisen gesteld wat betreft legionellapreventie. Lees hoe Vitens Solutions u kan helpen te voldoen aan de WIP-richtlijn.

Zorg

Agrarisch

Of u nou veehouder, akkerbouwer of tuinder bent: in de agrarische sector is goed drinkwater cruciaal. Samen met onze partners helpen wij uw watervoorziening optimaal te houden.

Agrarisch, trekker