Inloggen Mijn Vitens

Inloggen

Laboratorium

Vitens produceert en levert betrouwbaar drinkwater. Water dat voldoet aan de kwaliteitseisen die de drinkwaterwet voorschrijft. Van bron tot kraan nemen we periodiek watermonsters af. In ons laboratorium worden deze monsters op uiteenlopende parameters onderzocht.

WEC pipet

Relatiemanagement

Relatiemanagement is het aanspreekpunt voor bedrijven die doorgaans meer dan 10.000 m³ drinkwater per jaar verbruiken. De relatiemanagers onderhouden het contact met de grootzakelijke klanten. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de zakelijke markt met als doel om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Monster close-up

Vastgoed

Vitens zet regelmatig gronden en gebouwen in de verkoop als ze niet meer bedrijfsmatig kunnen worden ingezet. Deze gronden en de veelal bijzondere gebouwen willen wij op een verantwoorde wijze een nieuw leven geven.

Pb vastgoed

Vitens Solutions

Vitens Solutions verzorgt praktisch wateronderzoek. We maken gebruik van het hypermoderne laboratorium van Vitens. Onderzoek van drinkwater, industriewater of afvalwater, wij ontzorgen u van A tot Z. Zeven dagen per week.

WEC monsters rood

Elke Druppel Duurzaam

Dat is onze ambitie voor 2030. Samen met anderen willen we ervoor zorgen dat er binnen 10 jaar een 100% duurzaam drinkwatersysteem staat, met een positieve impact op mens en natuur. Die ambitie betekent een enorme omwenteling in ons denken. Maar wij geloven dat het kan. Met z’n allen zijn we tot grootse dingen in staat.

Elke druppel duurzaam.