Organisatie

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. We leveren topkwaliteit drinkwater aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in vijf provincies.

Historie

Vitens kent een rijke historie. De passie voor het maken van drinkwater zit als het ware in onze genen. Fris vakmanschap!

24/7 overal kraanwater tegen een lage prijs

Bij Vitens werken ruim 1.400 vakmensen dag en nacht aan de productie en levering van kraanwater van topkwaliteit tegen een lage prijs. Daarnaast investeren we elk jaar fors in onze infrastructuur en in de watervoorziening van de toekomst.

DNA Icoon.

Garantie op kraanwater in de toekomst

Vitens is vastbesloten om naar vermogen bij te dragen aan het beschermen van natuurlijke (drink-) waterbronnen en watermanagement in binnen- en buitenland. We hebben veel technische expertise in huis, die we steeds meer zullen inzetten om ook op lange termijn te zorgen voor de beschikbaarheid van schoon drinkwater.

Customer Excellence Icoon.

Service op maat

We betrekken klanten graag bij wat we doen. Dit doen we om onze dienstverlening continue te verbeteren. Hiervoor nodigen we regelmatig klanten bij ons uit om uit eerste hand te horen wat hun ervaringen met Vitens zijn en waar we kunnen verbeteren. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk inspelen op individuele klantbehoeften.

Duurzaamheid Icoon.